Dronken bestuurder haalt vier voertuigen in en veroorzaakt aanrijding

692

Op zondag 25 maart is het rijbewijs van Shankar R.t door de politie van Livorno ingevorderd, nadat hij onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer en een aanrijding veroorzaakte.

Shankar reed over de Martin Luther Kingweg richting Paramaribo. Ter hoogte van de Dageraadweg maakte hij een manoeuvre en haalde vier voertuigen in. De benadeelde Bagirath W. die rechtsaf de Dageraadweg insloeg, kwam zodoende in botsing met het voertuig van Shankar.Tengevolge van de botsing liep Bagirath lichte letsels op. Beide voertuigen zijn licht beschadigd

De veroorzaker werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau, waarna hij werd voorgeleid en heengezonden. Het dossier terzake is opgemaakt en opgestuurd naar het Parket van de Procureur Generaal.