20-jarige autobestuurder overleden na verkeersongeval

789

De 20-jarige autobestuurder Vinesh Bharos is in de avond van vrijdag 20 april na een verkeersongeval aan de Ringweg Zuid overleden.

De politie van ressort Centrum deed na de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s met persoonlijke ongelukken de plek aan. Bij aankomst bleek het om een verkeersongeval te gaan. Het levenloze lichaam van Vinesh werd in het voertuig aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit dat de autobesuurder die alleen in het voertuig zat over voornoemde weg reed. Op een bepaald moment moet hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de linkerberm terecht en botste tegen de muur van een eethuis. Vinesh was vrijwel op slag dood. Met het overlijden van Vinesh stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 20.

Een bewaker van het bedoeld pand liep ook verwondingen op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is na medische behandeling heengezonden.