Gewijzigde verkeerssituatie Wijdenboschbrug vanwege vervanging belangrijke kabel

957

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal de 33 kV kabelverbinding vanuit Onderstation B Industrieweg Zuid naar oostzijde van de Wijdenboschbrug vevangen. De werkzaamheden zullen op dinsdag 8 mei 2018 aanvangen. De werkzaamheden worden door de contractor UCC N.V. uitgevoerd.

In verband met deze werkzaamheden zal het looppad aan de linkerkant van de rijweg vanaf de rotonde afgesloten zijn voor voetgangers. De Motor Surveillance Dienst (MSD) en de politie van Meerzorg zullen het verkeer komend vanuit Paramaribo richting Commewijne en dus gebruik maakt van de linker rijbaan op de brug de nodige verkeersinstructies geven.

De werkzaamheden gaan van start op dinsdag 8 mei a.s en eindigen op 27 juni 2018. Vanwege de complexiteit en omvang van het werk zal er ook in de avonduren gewerkt worden.

Normale Werktijden: 7:00 – 17:00 uur dagelijks

Werktijden op de brug: 20:00 – 05:00 uur (di. t/m do.)

De EBS vraagt weggebruikers met het bovenstaande rekening te houden en biedt haar verontschuldiging aan voor eventueel ongerief.