Kompaan Goddelijke ‘geneesheer’ aangehouden

1189

De 36-jarige Jagdishkoemar N. is op donderdag 17 mei door de politie van Livorno aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de oplichtingspraktijken van de hoofddader, Mark S. (21), die op social media opereerde onder de naam Cheukalam. Deze ‘geneesheer’ die zegt via social media heeft bekend gemaakt dat hij over Goddelijke machten beschikt om een ieder die ongeneeslijk ziek is te kunnen genezen, is op dinsdag 15 mei aangehouden en in verzekering gesteld.

Tijdens het onderzoek is gebleken dat Mark samen met zijn kompaan Jagdishkoemar de klanten heeft geholpen.

Zijn kompaan is opgespoord en op 17 mei aangehouden. Hij ontkent zijn betrokkenheid in deze zaak. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jagdishkoemar eveneens in verzekering gesteld.