Sekswerkster bijt man in zijn geslachtsdeel

1948

De politie van het ressort Paramaribo kreeg op vrijdag 25 mei de melding van een geval waarbij een man om hulp schreeuwde aan de Watermolenstraat. De wetsdienaren deden de plek aan en troffen een gewonde man in gezelschap van een sekswerkster aan.

De man verklaarde dat hij de vrouw een geldbedrag heeft betaald om hem oraal te bevredigen. Terwijl de vrouw bezig was, beet zij de man in zijn geslachtsdeel. Het slachtoffer liep daardoor verwondingen op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Hij is twee dagen voor observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

De vrouw is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. Zij heeft verklaard de man per ongeluk te hebben gebeten.