Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling houdt opendagen

427

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) is een werkarm van het ministerie van Arbeid en heeft als grootste doelgroep de voortijdige schoolverlaters. Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus 2018 zal de SAO opendagen organiseren. Deze hebben als doel de aanwezigen meer inzage te geven in het trainingenaanbod en het trainingstraject van de SAO en om meer bekendheid te geven aan de overige doelstellingen van de organisatie. Het uitvoeren van opdrachten ten behoeve van opdrachtgevers is daar een van.

De officiële launch hiervan zal op 6 augustus om 10.00uur geschieden. Bedrijven en functionarissen die op welke wijze dan ook verbonden zijn aan de SAO zullen ook uitgenodigd worden om aanwezig te zijn. Na de officiële launch is dit evenement open voor eenieder. De tijden van de opendagen zijn 6 augustus van 08.00uur tot 14.00uur en 7 augustus van 8.00uur tot 14.00uur en van 17.00uur tot 20.00uur.

Het aanleren van technische skills biedt vele voordelen. Vaardigheden zoals de SAO die aanbiedt zijn goede uitkomsten voor het makkelijker vinden van een baan of kleine opdrachten.