Kuilen binnenstad worden aangepakt

449

De afdeling wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C), is drukdoende om verschillende wegen in de binnenstad van groot Paramaribo aan te pakken. De aanpak betreft onder andere gevaarlijke kuilen in de Zwartenhovenbrugstraat en de van ‘t Hogerhuysstraat.

Naresh Bhageloe, ressort leider sectie groot-Paramaribo van de afdeling wegen, zegt aan de voorlichtingsafdeling dat de verschillende delen van de Zwartenhovenbrugstraat die aangepakt zullen worden in samenspraak met de politie gebeurt.

Het ministerie van OWT&C is reeds begonnen met verschillende her asfaltering werkzaamheden. Het gaat hierbij om werkzaamheden die uitgevoerd worden tussen de Keizer- en de Steenbakkerijstraat. Bhageloe geeft aan dat de kuilen in afwachting op het groot werk, dat momenteel wordt verricht in de Zwartenhovenbrugstraat gedicht worden. Dit omdat de gaten in de weg een groot gevaar vormen voor de weggebruikers. Het ligt in de bedoeling dat de kuilen in de Slangenhout-, Hernhutter-Calcutta en de Koningstraat ook aangepakt zullen worden.