Overval in woning te Livorno

339

Op zaterdagavond 1 september, omstreeks elf uur, kreeg de politie de melding binnen van een overval in een woning in het ressort Livorno. De plaatselijke politie werd gedirigeerd naar de woning waar het strafbaar feit gepleegd was.

Uit onderzoek is gebleken, dat een echtpaar de ouders van de bruid op bezoek hadden. Zij zaten in de woonkamer toen vijf gemaskeerde en gewapende criminelen het huis binnen stormden via de openstaande voordeur.

Terwijl twee van de criminelen de familie onder schot hielden doorzochten de drie anderen het huis. Daarbij is onder andere een geldbedrag in Surinaamse Dollar en een laptop buit gemaakt. Verder heeft het echtpaar en de gasten onder bedreiging hun zaktelefoons afgestaan aan de criminelen.
De vijf criminelen hebben de plaats verlaten in een gereedstaande auto.