Vermoedelijke straatrovers aangehouden en opgesloten

312
African American in Prison

In de vroege ochtend van woensdag 5 september hebben vier mannen en een vrouw een man beroofd in het politie ressort Latour. Deze beroving vond plaats langs de openbare weg.

De vijf criminelen hebben een zaktelefoon en een tas inhoudende Surinaamse Dollars van het slachtoffer buit gemaakt. De criminelen renden weg na hun daad.

Kort na deze beroving is in de Ramgoelamweg vermoedelijk twee van de vijf criminelen in de kraag gevat op aanwijzing van het slachtoffer. Het gaat in deze om de 33-jarige Sygmon,C en de 32-jarige Ramona, R. De beroving is opgenomen door een veiligheidscamera van een handelszaak.

Sygmon en Romana zijn hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. De politie zal zich inspannen om de drie andere verdachten te achterhalen en aan te houden.