Politie Lelydorp houdt notoire dief aan

440

Op vrijdag 3 mei heeft de politie van het ressort Lelydorp de 55-jarige Karel S. alias “Klep” aangehouden en opgesloten.

Deze notoire dief ging op zondag 17 Februari een erf op aan de Lelydorperweg waarna hij zakken vol ramboetang plukte. Hij werd op heterdaad betrapt maar zag toch kans weg te komen met de zakken gestolen ramboetang.

Op donderdag 18 april drong hij een woning binnen aan de Bonaireweg. Op het moment dat Karel het woonadres met een gestolen 28 lbs gascilinder en een rijwiel verliet, kwam hij oog in oog te staan met een thuiskomende huisbewoner. Hij liet de gascilinder vallen en ging ervandoor op de gestolen fiets. Karel alias “Klep” werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld. Het rijwiel is nog niet terecht.