Lekhram Soerdjan nieuwe minister RGB

398

Het Nationaal Informatie Instituut meldt de volgende wijziging bij de beëdiging van de ministers, op donderdag 16 mei 2019, op het presidentieel paleis.

Minister Lekhram Soerdjan neemt het roer over op het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond- en Bosbeheer (RGB). In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal Rabin Parmessar beëdigd worden tot minister van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV). Voorts zal Vijay Chotkan de scepter zwaaien op het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Sergio Akiemboto en Andre Misiekaba zullen respectievelijk de leiding over nemen op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en dat van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

De beëdiging vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 door president Desiré Delano Bouterse.