De Stichting 1 voor 12 heeft vandaag dinsdag 6 oktober een bezoek gebracht aan de Vicepresident Z.E. Ronnie Brunswijk. Het doel van dit bezoek was om de Vicepresident te informeren over de plannen voor het opzetten van een resocialisatie opvang centrum “Yepi de Ete”.

Met dit centrum wil de stichting 1 voor 12, jongeren en daklozen een onderdak bieden. Door resocialisatie zal stichting 1 voor 12 proberen hun zelfredzaamheid te vergroten, zodat ze daarna gezond en wel terug kunnen keren in de maatschappij.

De Vicepresident is zeer ingenomen met dit project en heeft een ondersteuning toegezegd, van SRD 20.000 uit zijn eigen middelen voor de sociale projecten.Lloyd Dalfour die namens de stichting de Vicepresident bedankte voor deze toezegging gaf aan dat het centrum zal worden gebouwd achter Zanderij op het terrein die de stichting eerder van de overheid had ontvangen.

Het plan voor de bouw van het centrum is reeds uitgewerkt, en is ook aan de Vicepresident overhandigd meldt Directoraat Volkscommunicatie.