Bij een zware aanrijding op zondag 6 december omstreeks 15.40 uur aan deAfobakkaweg hebben vijf personen, waar onder een militair het leven gelaten enacht personen raakten gewond.De politie van het bureau Paranam kreeg de melding van een aanrijding tussen eenpick-up en een Noah busje.

De wetsdienaren die de locatie voor onderzoekaandeden, constateerden dat beide voertuigen in tegenovergestelde richtingenreden over de Afobakkaweg.In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tienpersonen inclusief de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond ertussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen.

Drie mannen, 1 vrouw en een meisje van het bestelbusje van wie de volledigepersonalia nog ontbreken lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje. Metbehulp van de brandweer werden de vijf levenloze lichamen uit het voertuiggehaald. De andere vijf raakten zwaar gewond en zijn met de ambulancesafgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch ZiekenhuisParamaribo.

De drie inzittenden van de pick-up deden per eigen gelegenheid de SEH aan.Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het rijbewijs van de pick-up bestuurder is in beslag genomen.De vijf ontzielde lichamen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voorobductie in beslag genomen.