Home Nieuws Motorfietser Rafael Soesman omgekomen bij verkeersongeval

Motorfietser Rafael Soesman omgekomen bij verkeersongeval

231

Bij een verkeersongeval op zondag 21 februari 2021 omstreeks 11.18 uur aan de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoebrug, kwam de 48-jarige motorfietser Rafael Soesman te overlijden.De politie van het bureau Zanderij reed op dat tijdstip voorbij en werden gestopt door omstanders die langs de weg stonden.

Onderzoek wees uit dat de motorrijder met een vrij hoge snelheid reed over de Krakaweg. Hij kwam vanuit de richting van Zanderij en gaande in die van de Afobakaweg. Ter hoogte van de Sabakoebrug verloor Rafael door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg, waarbij zijn hoofd vermoedelijk tegen de steunkabel van een elektrische mast die langs de weg staat, moet zijn aangekomen. Door de slag kwam de motorrijder te vallen en belandde met zware letsels die hij opliep op aan zijn hoofd in de langs de weg lopende ravijntje. Rafael was vrijwel op slag dood.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Rafael afgestaan aan de nabestaanden. De Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van beide verkeersongevallen.