African American in Prison

In het kader van “Operatie Task Force” heeft een gemengd team, bestaande uit de politie en leden van de Beveiligings- en Bijstandteam Suriname op zaterdag 18 juni een drugsinval gepleegd op een adres in de binnenstad. Aldaar werden in totaal vijf verdachten aangehouden, van wie Orin B. (63), Chrivano M. (21), Maikel R. (34), Leo S. (53) en Kevin A. (27). Op deze verdachten werden door de politie XTC pillen, marihuana en 7 digitiale weegschalen aangetroffen en in beslag genomen.

In het voertuig van de zesde verdachte Jurmen R. (37), die zich dezelfde dag heeft aangemeld bij de politie, werd er ook drug gevonden en in beslag genomen. Volgens verklaring van Jurmen is de drug niet van hem. De overige vijf verdachten gaven toe drugsverkoper en of druggebruiker te zijn.

In het belang van het strafrechtelijk onderzoek is het zestal in verzekering gesteld.