Tijdens een vriendelijke wedstrijd tegen Bernharddorp werden vijf speelsters van FC Fortaleza uitgenodigd door SV Transvaal om een trainingsdag bij de club bij te wonen. Na de training werden alle vijf speelsters officieel geselecteerd om zich aan te sluiten bij SV Transvaal.

Het bestuur van FC Fortaleza feliciteert Cenaida Macintosch, Joy Mendoca, Mannon Janomo, Zaraina Simmonds en Xammara Simonds van harte en wenst hen veel succes bij hun nieuwe club. “You Girls Have A Bright Future AHEAD OF YOU. HARD WORK PAYS OFF. Onze doelstelling als bestuur van Fortaleza is hiermee bereikt. MORE TO COME. Onze trip was niet alleen leuk, maar ook succesvol,” aldus het bestuur.

De club is trots op deze jonge speelsters en hoopt dat ze een bron van motivatie zullen zijn voor anderen. Namens de voorzitter en kapitein van het Dorp Section worden alle betrokkenen gefeliciteerd. Kabalebo mag trots zijn op deze prestatie.

Een speciale dank gaat uit naar alle sponsors die hebben bijgedragen aan deze reis. Team Section bedankt jullie van harte, want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.