Foto: Wegenautoriteit Suriname

Na succesvolle afronding van de asfaltreparatiewerkzaamheden op de Kwattaweg op 18 september 2023, is de Wegenautoriteit van Suriname conform het geplande schema direct begonnen met vergelijkbare reparaties op de Kernkampweg op 19 september 2023.

Deze cruciale werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Baitali N.V., dat zich toelegt op hoogwaardige infrastructuurprojecten in het land. De voortgang van de werkzaamheden zal grotendeels afhangen van de weersomstandigheden, maar de Wegenautoriteit streeft er altijd naar om de klus zo snel en efficiënt mogelijk te voltooien om de overlast voor de weggebruikers tot een minimum te beperken.

Om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen, doet de Wegenautoriteit een dringend beroep op iedereen om de instructies van de vlaggenmannen nauwkeurig op te volgen en extra alert te zijn op waarschuwingsborden en -signalen ter plaatse.

Deze asfaltreparatiewerkzaamheden dragen bij aan de verbetering van de wegeninfrastructuur in Groot-Paramaribo en dragen bij aan de algehele verkeersveiligheid en -efficiëntie.