Op 7 oktober 2023 is het nieuwe bestuur van de Surinaamse Juridische Faculteitsvereniging (SJF) officieel aangetreden voor de zittingsperiode 2023-2024. Het bestuur is unaniem gekozen en bestaat uit de volgende leden, afgebeeld van links naar rechts: Shashir Boedhoe (penningmeester), Sudarshenie Panchu (secretaris), Junior Bharratt (voorzitter), Ivanka Ritfeld (Commissaris Intern), Vishay Lachmon (ondervoorzitter) en Jade Borgis (Commissaris Media & Protocol).

De SJF, een vereniging voor studenten van de Juridische Faculteit, heeft als doel de juridische vaardigheden van haar leden te bevorderen. Dit wordt gerealiseerd door niet alleen seminars en debatavonden te organiseren, maar ook door diverse evenementen die zowel de professionele ontwikkeling als persoonlijke groei van de leden stimuleren.

Het nieuwe bestuur streeft ernaar de vereniging verder te professionaliseren door te investeren in de kennis van haar leden en interne structuren te versterken om efficiëntie te bevorderen. Ze hebben als doel het positieve werk van het afgelopen jaar voort te zetten en een solide basis te leggen voor toekomstige besturen. Deze inspanningen zijn gericht op het waarborgen van de toekomst van de vereniging en het uitbouwen ervan tot de leidende studievereniging voor onze aankomende juristen.