Op zondagochtend 24 maart 2024 zijn de bromfietser G.E. (52) en zijn duorijdster B.M. (53) dodelijk aangereden door een personenauto op de Van ‘t Hogerhuysstraat bij VSH.

De politie van het bureau Nieuwe Haven werd op de hoogte gebracht van het ongeval en startte een onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat de bromfietser en zijn passagier op de Zwartenhovenbrugstraat reden en stopten bij Republic Bank, waar de bestuurder uitstapte om te urineren. Bij terugkeer op de bromfiets werden ze van achteren aangereden door een auto die met hoge snelheid vanuit de Zwartenhovenbrugstraat kwam.

De twee slachtoffers werden enkele meters meegesleurd en overleden vrijwel direct. De automobilist reed door en liet zijn voertuig achter bij een verkeerslicht, vermoedelijk werd hij opgehaald door een andere auto. De politie heeft de betrokken auto in beslag genomen voor onderzoek. De bromfiets is niet meer te traceren. De lichamen van G.E. en B.M. zijn in beslag genomen door het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek naar het ongeval is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.