Op maandagavond 25 maart 2024 is de 48-jarige L.S., die die ochtend betrokken was bij een steekincident voor Dream café aan de A.K. Doergasawstraat in Nickerie, in het ziekenhuis overleden. De politie van het bureau Nieuw Nickerie arriveerde na meldingen van het incident ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer, L.S., bevond zich met familie en vrienden in het café voordat hij kort voor het incident naar buiten ging om te urineren. Op dat moment werd hij aangevallen met een scherp voorwerp door een onbekende man, die vervolgens vluchtte richting de Tamadamsonstraat. Het slachtoffer werd snel naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nickerie vervoerd door familieleden.

Een getuige meldde de politie dat hij het café bezocht en het slachtoffer buiten zag liggen met steekwonden. Hij probeerde de verdachte te achtervolgen, maar slaagde er niet in hem te pakken te krijgen. Bij het ziekenhuis vernamen de wetsdienaren dat het slachtoffer was overleden aan zijn verwondingen. Het motief achter de aanval is nog niet vastgesteld.

De verdachte, een 26-jarige man genaamd L.S., werd dezelfde avond opgespoord en gearresteerd op een adres in het district Nickerie. Het steekwapen is nog niet gevonden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in voorlopige hechtenis genomen door de politie. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche van Regio West.