Op zondagochtend 24 maart 2024 werd de 50-jarige D.M., ook bekend als “King”, aangereden door een personenauto op de Ramdath Tewarieweg in het district Nickerie. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden, waardoor het slachtoffer hulpeloos achterbleef op het wegdek.

De politie van het bureau Paradise kreeg die ochtend rond 06:30 uur een melding van een man met verwondingen op het wegdek en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer, D.M., liep op dat moment over de Ramdath Tewarieweg, komende vanuit de richting van de Parmessarweg en gaande in de richting van de Pisang Kapokweg. Het incident vond plaats ter hoogte van elektrische mast nr. 19218.

D.M. werd per ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) vervoerd, waar hij in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care werd opgenomen. Het onderzoek naar de aanrijding is overgedragen aan de Verkeerseenheid van Regio West.

De politie roept de automobilist van het ongeval op om zich te melden bij het politiebureau Paradise. Tevens vraagt de politie het publiek om alle mogelijke informatie over de verblijfplaats van de automobilist door te geven aan het genoemde politiebureau op het nummer 0236122, de gratis tiplijn op het nummer 179, of het Command Center op het nummer 115.