Op dinsdag 26 maart 2024 deed een parlementslid aangifte van inbraak in zijn woning, waarbij een aanzienlijke som geld, een fles Hennessy whisky, een twa twa zangvogel en 9 flessen parfum werden gestolen. De inbraak vond plaats terwijl hij samen met zijn echtgenoot naar hun werkplaats vertrok. Bij terugkomst later die dag ontdekte hij dat zijn zwart gelakte pick-up niet meer voor zijn woning stond.

Na een grondig onderzoek bleek dat de inbrekers niet alleen zijn auto hadden gestolen, maar ook zijn huis waren binnengedrongen. De politie van Recherche Regio Paramaribo, met hulp van het Regionaal Bijstandsteam (RBT) Paramaribo, slaagde erin twee verdachten op te sporen en aan te houden. Het gaat om Gianny J. (24) en Ivaristo J. (17). Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in voorlopige hechtenis genomen.

De gestolen goederen zijn nog niet teruggevonden, maar het onderzoek naar de zaak loopt nog. De politie van Recherche Regio Paramaribo zet zich in om alle aspecten van de inbraak te achterhalen en de gestolen eigendommen op te sporen. De parlementariër en zijn echtgenoot worden bijgestaan tijdens deze moeilijke tijd en hebben de steun van zowel de autoriteiten als de gemeenschap.