Adjako Andre (33) heeft het leven gelaten nadat hij enkele kapverwondingen is toegebracht door zijn buurman Delano,D. Deze drama voltrok zich aan de Kronenburgweg op zondag 30 augustus. Beide mannen hadden een slepende ruzie, die heeft toegeleid tot de kappartij met dodelijke afloop.

De verdachte heeft zonder enige aanleiding het slachtoffer opgewacht en kapverwondingen toegebracht. De politie schakelde de ambulance in, maar bij aankomst gaf het slachtoffer de geest. De dader van het kappartij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en het lijk van Adjako is in beslag genomen, na afstemming met het Openbaar Ministerie.

De politie heeft vaker opgetreden bij onenigheden tussen deze buren. Ook zijn partijen eerder opgeroepen en verschenen voor de hulpofficier, die hun een waarschuwend woord gaf.

Een grote groep familieleden van het slachtoffer begaf zich naar de woning van de dader om de familieleden van de dader te lijf te gaan.

Waarschuwingen van de politie hielden deze agressieve groep niet tegen. De politie was genoodzaak om waarschuwingsschoten te lossen om de menigte op andere gedachte te brengen.