Het vakantieproject van de afdeling Culturele en Creative Vorming (CCV) van het directoraat Cultuur , Nola Hatterman Art Academy was gisteren, dinsdag 1 september, van start gegaan. Het vakantieproject is voor de 11e keer gehouden in het Fort Zeelandia. De bedoeling van dit vakantieproject is om de kinderen creatief bezig te houden.

Het Nola Hatterman insituut richt zich meer in tekenen, schilderen en alles wat met beeldendevorming te maken heeft. Op deze manier zullen de jongeren in dit vakantieproject begeleid worden. De jongeren zijn naar leeftijdscategorieën ingedeeld t.w: 6- 11 jaar en 12 tot 16 jaar. De jongeren tussen 12 en 16jr zullen pas na 2 weken van start gaan en de eerste week is het de beurt aan de jeugdigen van 6 tot 11 jaar. De eerste groep bestaat ongeveer uit 80 jongeren. Voor de 2e groep is er nog gelegenheid om zich te laten inschrijven. De bijdrage voor een kind bedraagt SRD 100,-

Op 11 september zal het de laatste dag zijn voor groep 1 en voor groep 2 is de laatste dag op 25 september. Op de laatste dag van elk groep zullen de tekeningen, schilderijen, kunstwerken en andere werkjes van de kinderen worden tentoongesteld. Zo kunnen ouders op de dag van de tentoonstelling de tekeningen of schilderijen van hun kinderen komen bewonderen.

[su_row][su_column size=”1/3″]IMG_4853[/su_column]
[su_column size=”1/3″]IMG_4850[/su_column]
[su_column size=”1/3″]IMG_4849[/su_column][/su_row]