Fietser overreden door Betonmolen -Truck maar overleeft het

1009

Op woensdag 9 September had een Betonmolen-truck een fietser overreden. Dit gebeurde op de hoek van de Fred Derbystraat en Molenpad. De gewonde fietser lag bekneld onder de zware vrachtwagen. Omstanders probeerden de fietser nog te helpen om hem te bevrijden maar dat mocht niet baten. De brandweer moest eraan te pas komen om hem uit zijn benaderde positie te bevrijden. Het slachtoffer moest daarbij met de ambulance vervoerd worden naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens omstanders, reden beide op dezelfde rijrichting op de molenpad. De fietser reed rechtdoor en de betonmolen-truck sloeg linksaf in de Fred Derbystraat. Naar alle waarschijnlijkheid had de bestuurder van de betonmolen-truck de fietser niet gezien.

De fietser mag van geluk spreken dat het niet erger is afgelopen.