43ste verkeersdode genoteerd in Nickerie

3359

Dinsdagavond omstreeks 20.25u vond er een aanrijding plaats in het district Nickerie met dodelijke afloop. Twee bromfietsers kwamen frontaal met elkaar in botsing bij het beschrijven van een gevaarlijke bocht aan de Cassaveweg. Vermoedelijk kwam de bromfietser die vanuit Nieuw-Nickerie reed terecht op de rijhelft van de andere bromfietser terecht met het noodlottig gevolg.

Een ooggetuige weet ons te vertellen dat hij een harde klap hoorde. Hij gaf de slachtoffer die zwaargewond was een deken waarop hij kon liggen. Niet lang daarna gaf hij de geest. De bromfietser die kwam te overlijden is een zekere W.Mohan in de leeftijdsklasse 23-25jaar.

De andere bromfietser, S.H. heeft letsels opgelopen en is met een politie auto vervoerd naar het SEH van het LMSZN. De opgeroepen arts stelde de dood vast en W.Mohan is op basis van een schedelfractuur overleden.

Met deze verkeersdode staat de verkeersbarometer op 43.