Dit ingezonden stuk voorziet ons van de informatie dat de reeds lang besproken reshuffelingsgedachte van de regering Bouterse- Adhin nu een feit wordt. Het wachten is nu op de terugkomst van de president, momenteel vertoeft hij op Cuba.

De nieuwe ministers zullen zijn:
voor minOWC, Jenny Johns Christopher, TCT is het Clifton Limburg, Jerry Miranda voor Openbare Werken en Sharmila Mansaram zal Van Dijk- Silos op Juspol vervangen.

Verder is de naam van parlementariër Rashied Doekhie genoemd. Hij zal de nieuwe bewindsman worden op LVV.

Terwijl de leerkrachten nu in een strijd zijn verwikkeld met de regering voor een betere waardering, worden er ministers gereshuffeld. Deze reshuffeling zal het land jaarlijks weer miljoenen SRD’s kosten, want de gewezen ministers blijven thuis met behoud van de riante financiële tegemoetkomingen.


Door: S.M.

Ingezonden berichten

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van deze berichten. Plaatsing van een ingezonden bericht of brief houdt nadrukkelijk niet in dat AllesinSU redactie wel of niet achter de inhoud van het bericht staat.