Oema Soso en Ascona spelen SVB bekerfinale

779

Oema Soso vs. Merodia 4 febr 2017Oema Soso en Ascona zijn zaterdag doorgedrongen tot de finale van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) vrouwen bekercompetitie. In het Dr.Ir.F.Essed stadion won Ascona met 2-1 van Dosko. Orthea Riley nam beide Ascona doelpunten voor haar rekening.

Voor Dosko vond Mervil Blatz het net. In de andere halve finale wedstrijd versloeg landskampioen Oema Soso de ploeg van Merodia met 4-2 na een 1-1 ruststand. Elvida Lammy, Andaya Lantveld en Sabrina Rigters 2x scoorden voor Oema Soso. Aan de zijde van Merodia waren Monica Weegman en Xaviera MacDonald (pen) trefzeker.

Oema Soso vs. Merodia 1 4 febr 2017Op zaterdag 11 februari 2017 wordt de finale van de SVB vrouwen bekercompetitie tussen Oema Soso en Ascona afgewerkt in het Andre Kamperveen stadion.