Op zondag 9 april 2017 heeft de Surinaamse Triathlon Unie het voornemen de Sprint Triathlon te organiseren in en rondom het zwembad van de Dolfijn. Het betreft een triathlon waarbij er eerst zal worden gezwommen in het zwembad van Dolfijn.

Hierna zal er worden gefietst en gerend in de omgeving van de Dolfijn. Afstanden: 750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km rennen. Fietsparcours: Anton Dragtenweg (ingang Dolfijn) – keerpunt ter hoogte van Telesur (iets voorbij de Morgenstondlaan) – Anton Dragtenweg (tot ingang Dolfijn).

Renparcours: Henri J. Benjaminstraat – Hoekstrastraat – van Roosmalenstraat – J.N. Helstonestraat – Henri J. de Vriesstraat – O’Ferralstraat – Henri J. Benjaminstraat.

Inschrijfgeld: SRD 100 (per persoon), SRD 200 (3-personen Recreatie Estafette), SRD 500 (3-personen Bedrijven Estafette). De inschrijving sluit op dinsdag 4 april om 00.00u dus gaarne u tijdig in te schrijven.

Vanaf 22 maart, kan de inschrijving online worden voldaan via: http://stu.adept.sr/. Teach in: Vrijdag 7 april om 18:00u te Dolfijn aan de Henri Benjaminstraat #1 te Rainville. De aanmeldtijd voor de race van 9 april is om 6.00u AM en de race start om 7.00 AM.

Surinaamse Triathlon Unie

Bron: SME sport