Op 1 juli 2017 in verband met Keti Koti organiseert Extreme Paintball Suriname onder leiding van Santosh Bissumbhar speciaal een Woodsball paintball battle te Bigie Kroetoe recreatieoord iets voorbij de JAP Luchthaven en Hollandse Kamp.

Er kunnen in totaal tien teams van negen spelers meedoen die op tien verschillende start posities worden geplaatst en wachten op het startsignaal. Het betreft een savanne/bosachtige terrein waar de tien teams een gebied van bijkans 500m x 300m omringen en tegen elkaar zullen uitkomen in twee games van elk 1 uur en 30 minuten.

Na de twee games wordt er geteld welk team de meeste kills heeft gemaakt en wordt dus de winnaar bekendgemaakt. Elke speler heeft een Killcard bij zich en dient die af te staan als hij/zij geraakt wordt. De dichtsbijzijnde arbiter neemt de kaart ter registratie en stuurt zo een speler uit het veld.

De rest speelt gewoon door tot de tijd om is. Met elke team loopt er een arbiter mee in het bos die toezicht houdt tegen het valsspelen. De winnaar krijgt een trofee en de spelers van dat team krijgen elk een medaille. Van het team dat op de tweede plaats is geëindigd krijgt elke speler een medaille.

De winnaars worden bekend gemaakt, nadat alle spelers terug zijn van het speelveld en de telling zich heeft plaatsgevonden door de officials. Het dagschema ziet er als volgt uit: 09.00u aanmelden /registratie, 10.30u game 1, 12.00u pauze, 14.00u game 2, 16.00u uitreiking winnaars. Daarna zal er gezellig samen worden genoten van het stromend koud water te Bigie Kroetoe.

Er zijn inmiddFlyer paintball woodsballels zes reeds bestaande teams met een complete squad. Vier teams zullen ‘open teams’ zijn waar alle individuele spelers zich kunnen aansluiten. Degene die nog niet beschikt over paintball guns en uitrusting kunnen een pakket huren. U wordt van harte uitgenodigd dit spektakel mee te maken.

Voor meer info kunt u bellen met: Santosh Bissumbhar # 8974216 extremepntball@hotmail.com of Ricky Moehamad # 8800192.