Sultaan doet sterke workouts voor de Suriname Cup

618

Fauwz Koesni, de trainer van Sultaan geeft aan dat zijn hengst nu in top conditie is en dat de voorbereidingen voor renstal Nanhekhan richting de Suriname Cup tot zover positief zijn. De Suriname Cup wordt gehouden op zondag 29 oktober 2017.

Sultaan zal het in de A-klasse te Nancy’s Horse track over een afstand van 1400 meters moeten opnemen tegen Valano, Vaultimore, Trumandate, Dreamlins Ladybug en Custom Made. In de B-klasse zullen de paarden Skor, Expresso, Royal Salute, Princess en Rising Pegasus het tegen elkaar opnemen over een afstand van 1200 meters.

In de C-klasse zullen de paarden Royal Angelo, Shakira, Osama, Kameleon en Diego het tegen elkaar opnemen over een afstand van 1000 meters en in de D-klasse het de paarden Spirit van Lesly Gefferie, Spirit van Rachell Sowma, Birthday Present en Victory. De E-klasse zal bestaan uit de paarden Bugatti, Marco, Messi, Cindy en Loss.

De Suriname Cup wordt georganiseerd door Club Neutraal (CN) en deze zal de derde tevens laatste race zijn van de Suriname triple races. CN kijkt heel positief uit naar deze race en focust om een professionele paardenrace te presenteren aan het publiek.

Bron: SME Sport