Walking Boyz Company wederom aan kop in de SVB Eerste Divisie

888

Walking Boyz Company (WBC) heeft de koppositie in de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Eerste Divisie competitie wederom overgenomen. In het Andre Kamperveen stadion wist WBC bij de start van de zeventiende speelronde de ploeg van SNL met 4-2 te verslaan.

Bij rust stond WBC met 2-0 voor. Giovanni Drenthe, Pahleta Moreas 2x en Gillian Maatrijk scoorden voor WBC. Met deze overwinning heeft WBC 35 punten op zak gevolgd door Robinhood en Notch met elk 34 punten. De twee laatstgenoemde ploegen hebben echter een wedstrijd minder afgewerkt.

Wedstrijdschema: PVV vs. Tranvaal op vrijdag 9 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 20.00u, Nishan 42 vs. Voorwaarts op zaterdag 10 maart in het Nacionello sportpark om 16.30u, Botopasi vs. West United op zaterdag 10 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u, Notch vs. Papatam op zaterdag 10 maart in het Brunswijk stadion om 16.30u, Leo Victor vs. Inter Moengotapoe op zondag 11 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 18.00u. Robinhood is vrijgesteld in deze speelronde.

De topscorers: Regillio Abiting van Transvaal met 14 dlp, Giovanni Drenthe van WBC met 10 dlp, Ivanildo Rozenblad van Robinhood met 9 dlp, Gillian Maatrijk van WBC met 9 dlp, Galgyto Talea van Notch met 9 dlp, Virgill Najoe van PVV met 9 dlp, Ivenzo Comvalius van Transvaal met 8 dlp, Kareem Kwassie van Inter Moengotapoe met 8 dlp, Jelany Djemesi van Robinhood met 7 dlp.


Bron: SME Sport