Broki verspeelt peperdure punten tegen Deva Boys

698

Broki, tweede plaats bezetter in de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Tweede Divisie competitie, heeft donderdagavond bij de start van de zeventiende speelronde tegen Deva Boys peperdure punten verspeeld. Na een 0-0 ruststand werd het tenslotte 1-1.

Deva Boys opende in de 46e minuut de score via Elvin Abauna en hield met deze score bijna de hele tweede helft stand, totdat Broki speler Stefano Banetti in de 91e minuut zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Broki staat met dit gelijkspel nog steeds op de tweede plaats met 33 punten uit 17 wedstrijden. ACoconut staat aan kop met 34 punten uit 16 wedstrijden en kan nu aanstaande zaterdag in het NGVB stadion al kampioen worden van de Tweede Divisie competitie.

Wedstrijdschema: Kamel Dewaker vs. Jong Aurora op zaterdag 28 april in het Ramkhelawan sportcentrum om 16.30u, Slee Jr vs. ACoconut op zaterdag 28 april in het NGVB stadion om 16.30u, Flora vs. Santos op zaterdag 28 april in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u, Tahiti vs. Happy Boys op zondag 29 april in het Ramkhelawan sportcentrum om 16.30u.

De topscorers: Delano Vrede vs. ACoconut met 15 dlp, Moegabe Chaslie van Kamel Dewaker met 15 dlp, Milroy Jones van Flora met 12 dlp, Vahid Vinisie van Broki met 9 dlp, Alvaro Reingoud van Santos met 8 dlp.

Bron: SMEsport.