Judo behaalt eerste bronzen medaille voor Suriname tijdens Consude

419

Ezra Bouwer heeft met Judo de eerste bronzen medaille binnen gehaald voor Suriname tijdens de Consude Games die momenteel plaatsvindt in Arequipa, Peru. Vandaag, woensdag 05 dec, was de eerste dag voor de judoka’s.

De zaalvoetballers hebben vandaag hun laatste wedstrijd afgewerkt waarbij zij van Brazilië hebben verloren met 4 tegen 0. De jongens en meisjes van volleybal hebben vandaag ook hun laatste wedstrijd gespeeld. Van Brazilië verloren de meisjes met 3 tegen 0 en de jongens van Paraguay met 3 tegen 1.

De basketbal jongens en meisjes hadden Paraguay als tegenstander vandaag. Zowel de jongens als de meisjes van Paraguay hebben die van Suriname gewonnen met 69 punten. De meisjes van Suriname verloren met 28 punten en de jongens met 46.

De tafeltennissers hebben 1 wedstrijd gewonnen. Suriname won met 3 tegen 2 voor Uruguay. De wedstrijden tegen Chili en Peru verloren de heren met elk 3 – 0. De schakers hebben een gelijk spel gekend vandaag tegen Colombia met 2 – 2 en verloren van Peru met 3 tegen 1.

Atletiek heeft met het onderdeel 150m sprint een finale plek weten te bezetten. Morgen vindt de finale plaats waarna de andere onderdelen volgen zoals estafette 5 x 80m voor jongens en meisjes. Hierbij komen ook de atleten met een beperking, de specials, in actie.

De zwemmers hebben vandaag de onderdelen 200m individual medley, 50m vlinderslag en 100m vrije slag afgerond zonder de finale te hebben behaalt.