Kampoe kampioen troefcall competitie 2018 – 2019

362

Kampoe is bij de laatste speelronde van de winnaarsronde kampioen geworden van de troefcall competitie 2018 – 2019. Met nog een ronde te spelen is Kampoe niet meer in te halen. Vanwege een protest van Palmboys was Kampoe eerder nog geen kampioen.

Bij winst van de protest voor Palmboys, zouden zij dan de nieuwe kampioen van Suriname worden. Het lukte Palmboys tenslotte niet om de protest te winnen, maar er zijn wel zware straffen uitgedeeld aan de spelers die zich hebben misdragen en schuldig gemaakt voor het ontstaan van het ongerief. De ploeg van Palmboys is semikampioen. Nummer 3 tot en met 5 zijn gelijk geeindigd en zal er een driehoekstoernooi gespeeld worden tussen deze ploegen nl. Shaktie, Mahaan en Toppers.

Kampoe vs Kolibrie 103 – 63
Hoogste score bij Kampoe: Ramon Ramautarsing – Chandre Khoesiaal met 27 punten, dit koppel gaf een baunie in de laatste ronde aan Arnold Oron – Eugene Caupain van Kolibrie.
Hoogste score bij Kolibrie: Marcello Belgraef – Ramon Anches met 24 punten.

Palmboys vs B.Samboys 76 – 67
Hoogste score bij Palmboys: Rawi Doebar – Marcele Tjon A Len met 20 punten. Hoogste score bij B.Samboys: Rawi Ramgoelam – Prashant Balgobind met 19 punten. Toppers vs Sudhar 95 – 54. Hoogste score bij Toppers: John O’Bryan – Alan Forster met 26 punten. Hoogste score bij Sudhar: Radjes Kalloemissier – Leendert Kwasiba met 19 punten.

Mahaan vs Shaktie 74 – 72. Hoogste score bij Mahaan: Cynthia Mohamedradja – Kenneth Sabajo met 21 punten. Hoogste score bij Shaktie: Ashwin Soekhai – Max Soekhai met 19 punten. Formula vs Ekta 77 – 55. Hoogste score bij Formula: Manolito Vasilda – Roel Stanton met 24 punten. Hoogste score bij Ekta: Dewnarain Birtantie – Premnad Autar met 24 punten.

De ploegen die zich geplaatst hebben voor het Sterren toernooi zijn: Kampoe, Palmboys, Shaktie, Mahaan, Toppers, Formula en Olaria. De 5 ploegen uit de verliezersronde die een barrage spelen voor de laatste plek in het Sterren toernooi, heeft ook een spannend verloop. De ploeg van ‘t Hofje is daar de koploper met 2 punten gevolgd door S.M.C., Trekkers en Openbaar groen met evenveel punten.

Schema voor dinsdag 5 maart 2019: S.M.C vs Openbaar groen, ‘t Hofje vs Victorie, Mahaan vs Toppers.

Surinaamse Troefcall Bond

Bron: SMEsport.