Dat bij HVB menens is om in Nickerie een voorname rol in de verkiezingen van 2020 te spelen, blijkt afgelopen zaterdag 02 maart met de grote opkomst van de training en informatie avond van het strategisch team mbt politieke mobilisatie/roadmap to 2020 olv Frans Kasantaroeno.

Behalve de structuren kwamen sympathisanten en nieuwe aanmeldingen de presentatie bijwonen. De heer Somoredjo voorzitter van het afdeling bestuur mocht die avond de heer Rochim Kromopawiro, arts van beroep verwelkomen.

HVB coördinator Regio-west Ajoeb Moentari die de aanwezigen ook toesprak vond het een bijzondere avond en zeker een geslaagde presentatie. De opkomst is het gevolg van hard werken onder de kernen. De groeiende belangstelling geeft realistische hoop dat een zetel in Nickerie voor de HVB goed haalbaar is.