SBB Viertallenteamstoernooi 2019: Round-Robin voorronden afgewerkt

448

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) Bridge Viertallenteams Kampioenschappen 2019 werd op woensdagavond jl. vervolgd met de laatste speelsessie in de Round Robin voorronden. De vier deelnemende teams kwamen in actie.

In de eerste match-up trad Team Emanuels, bestaande uit Mirjam Emanuels/Anand Poeran en Harry Hermelijn/Armand Karg tegen de koploper Team Razab-Sekh met Ramon Razab-Sekh/Ratan Kalka en Ann Blufpand-Meyer/Jane Harkisoen. Team Razab-Sekh wist te winnen met een score van 124-35 IMP, wat een score opleverde in het WBF tabel van 20 – 0 VP.

In de andere wedstrijd speelde Team Wiratma met Remie Wiratma/Jamila Idu en Marciano Sastro/Marion Hoeseni-Idu tegen Team Raghoenandan met Santosh Raghoenandan/Jagdies Harpal en Piem Reiziger/Pieter Sonneveld. Team Raghoenandan won met een maximale score van 139 – 35 IMP, ook resulterende in een tabelscore van 20 – 0 VP.

De eerste plaats in de Round-Robin voorronden is dus voor Team Razab-Sekh met 50,16 VP en is nu direct de eerste finalist. De tweede plaats wordt ingenomen door Team Raghoenandan met 42,81 VP. Team Wiratma bleef op de derde plaats ondanks hun verlies met in totaal 16,88 VP behaald. Deze twee laatste teams spelen de halve finales op maandag 4 maart 2019.

Team Raghoenandan zal in de halve finales spelen tegen Team Wiratma en uiteraard is Team Wiratma uit op revanche. Beide teams mogen uitmaken wie uiteindelijk de finales zal spelen de volgende week woensdag 6 en maandag 11 maart 2019 tegen de reeds geplaatste en afwachtende Team Razab-Sekh. De halve finalesessies worden over 2×18 spellen gespeeld en vangen aan om uiterlijk 7 uur ’s avonds bij de kantine van DSB.

Een ieder is van harte welkom en de andere teams mogen ‘friendlies’ tegen elkaar spelen en direct verder oefenen/bridgen voor eventuele deelname aan de Inter-Guyaneze Spelen.

Reminder: De Jaarvergadering van de Bond wordt gehouden op maandag 25 maart 2019 om 19.30 uur te kantine van DSB.

Surinaamse Bridge Bond

Bron: SMEsport.