Inter Moengotapoe neemt koppositie over van Robinhood

420

Inter Moengotapoe heeft zaterdag de koppositie in de SVB Eerste Divisie competitie overgenomen van landskampioen Robinhood. In het R.Brunswijk stadion wisten de Moengonezen met 1 – 0 te winnen van Transvaal.

De andere wedstrijd, Santos vs. ACoconut dat in Nickerie zou worden afgewerkt, vond geen voortgang omdat ACoconut niet is verschenen.

Inter Moengotapoe is met 74 punten uit 29 wedstrijden koploper. Robinhood is met 73 punten uit 29 wedstrijden op de tweede plaats gevolgd door Leo Victor op de derde plaats met 66 punten uit 29 wedstrijden. Botopasi en Papatam zijn reeds gedegradeerd.

Botopasi en ACoconut hebben drie punten inmindering vanwege het niet verschijnen voor een wedstrijd. Op zaterdag 24 augustus spelen PVV en Inter Moengotapoe tegen elkaar. Bij winst van Inter Moengotapoe is de ploeg uit Moengo kampioen van Suriname. Robinhood neemt het in zijn laatste wedstrijd op tegen Leo Victor.

De topscorers: Renzo Akrosie van SNL met 33 dlp, Sifillion Soekhoe van Broki met 25 dlp, Giovanni Drenthe van WBC met 24 dlp, Garvey Kwelling van PVV met 24 dlp.

Bron: SMEsport.