Domigill Werson heeft zijn zinnen gezet op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs en werkt hard om de benodigde kwalificaties te behalen. De afgelopen vijf jaar heeft hij zowel nationaal als internationaal verschillende medailles, inclusief gouden, gewonnen in de atletiekevenementen hinkstapspringen en verspringen. Op woensdag 30 augustus 2023 deelde hij zijn ambitie om de top te bereiken met Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk tijdens een beleefdheidsbezoek.

VP Brunswijk juicht de inzet en successen van deze atleet toe en heeft daarom een donatie gedaan voor een speciaal trainingskamp voor verspringatleten. Dit trainingskamp is gerelateerd aan de aankomende nationale competitie hinkstapspringen en verspringen die in november 2023 wordt georganiseerd door de Surinaamse Atletiek Bond.

Domigill is momenteel nog een student en traint meerdere keren per week om zijn doelen te bereiken. Zijn moeder, Amina Werson, is dankbaar voor de steun van VP Brunswijk aan haar zoon voor het trainingskamp, aangezien ze zelfs alle kosten moest dragen toen haar zoon Suriname vertegenwoordigde in Frans-Guyana.