De nationale voetbalselectie van Suriname, Natio, heeft de laatste training voor hun aanstaande wedstrijd tegen Cuba voltooid. De wedstrijd, die plaatsvindt in het kader van de Concacaf Nations League, staat gepland voor dinsdag 12 september om 17.00 uur Surinaamse tijd (16.00 uur lokale tijd).

De technische staf, onder leiding van Aron Winter, voerde de laatste trainingsessie uit met de spelersgroep. Gedurende de eerste 15 minuten van de training was de media aanwezig, waarbij QN Sports de enige vertegenwoordiger was die de reis maakte om verslag te doen van de Natio-ontwikkelingen. Na deze aanvangsperiode vond de training plaats achter gesloten deuren, en er waren geen lokale media aanwezig. Een vergelijkbaar scenario gold voor de trainingssessie van het Cubaanse team, waarbij ook na een kwartier de training besloten werd gehouden.

Tijdens de training, die duurde van 15.45 uur tot 17.00 uur, werden extra drinkpauzes ingelast, zoals besproken was tijdens de technische training.

Na de wedstrijd op dinsdagavond zal er geen persconferentie zijn. Op aanwijzing van de match commissioner zullen er echter interviews kunnen worden afgenomen op het veld na de wedstrijd.