De nationale voetbalselectie van Suriname, Natio, heeft vanavond een pijnlijke nederlaag geleden tegen Cuba in de Concacaf Nations League. De enige goal van de wedstrijd werd gescoord in de eerste helft door de Cubaanse speler Pozo, in de 21ste minuut. Ondanks enkele goede kansen slaagde Suriname er niet in om te scoren.

Met deze nederlaag heeft Suriname na twee wedstrijden slechts één punt behaald in de poule. Cuba staat aan de leiding met vier punten, maar later op de avond zullen Jamaica en Haïti tegen elkaar spelen om 21.06 uur. Om 23.10 uur speelt Honduras tegen Grenada.

Op 12 oktober zal Suriname gastheer zijn voor Haïti, en drie dagen later zal de ontmoeting met Grenada plaatsvinden. Beide wedstrijden zullen in Suriname worden gespeeld.

Het is vermeldenswaardig dat Cuba Suriname met 5-0 versloeg toen de twee teams voor het laatst in 2012 tegen elkaar speelden.