De rode haan kraait weer voor de tweede maal op dezelfde plek. Het is vreemd, maar een uur terug is het oude KKF- gebouw weer getroffen door brand. De brandweer is heel snel op de plaats des onheils en probeert met man en macht de laaiende vuurzee onder controle te krijgen. Om de blussingswerkzaamheden iets wat te vergemakkelijken zijn de wegen in de directe omgeving afgezet.

In het oud KKF- gebouw waar er voor vandaag reeds twee branden zijn uitgebroken, waren 7 afdelingen van het Ministerie van Justitie en Politie ondergebracht. Belangrijke documenten zijn te wijten aan de eerste brand in de as gelegd. Nu met het woeden van de brand zullen er zeker meer belangrijke documenten verloren gaan. Het ministerie zal er alles aan doen om al het materiële dat veloren is gegaan te herstellen.

De vraag is nu of de belangrijke documentatie die verloren is gegaan, hersteld kan worden.

[su_row][su_column size=”1/2″]12036875_10153631308127929_6008596389949056789_n[/su_column]
[su_column size=”1/2″]brand kff[/su_column][/su_row]