Premiere film “Welles de Film” afgelast

1085

Op 7 december 2016 zou de Surinaamse Facebook komiek met zijn film ” Welles” in TBL Cinemas in premiere gaan. Dit gaat helaas niet meer door. De oorzaak hiervan is dat het bedrijf Caribbean Pearls tegen de komiek, die tevens de hoofdrolspeler is, een kortgeding heeft aangespannen.

Welles, die 10.000 US Dollars aan het bedrijf verschuldigd was, kreeg namelijk het geld voor de opnames die in feite zowel in Suriname als in Aruba opgenomen zouden worden, maar dit bleek niet het geval te zijn.

Eerder tekende het bedrijf Caribbean Pearl een contract en toen zij merkte dat niets daarvan terecht is gekomen zoals op papier is vastgelegd, eiste het bedrijf het geldsbedrag terug en nam hierbij een advocaat in handen. De stopzetting van de premiere werd vrijdag in een kortgeding gevorderd.