boma-star-vs-voorwaarts-3-7-jan-2017Boma Star heeft Voorwaarts uit de kersverse Beker competitie van de Surinaamse Voetbal Bond gewipt. In het Ramkhelawan sportcomplex wist de thuisspelende Boma star na een 1-1 stand in de reguliere speeltijd tenslotte op penalty’s te winnen.

Dominique Aloema opende in de 24e minuut de score voor Boma Star, maar niet lang daarna in de 32e minuut zou Magill Homoet de gelijkmaker scoren voor Voorwaarts. Hierna kwamen ploegen in de reguliere speeltijd niet meer tot scoren en moesten penalty’s beslissen wie over zou gaan naar de volgende ronde. In de penalty serie waren het Valerio Wee Wee en Jevgen Sandar die voor Voorwaarts misten. Aan de zijde van Boma Star miste Diego Plein zijn penalty (eindstand 5-4).

boma-star-vs-voorwaarts-1-7-jan-2017Overige uitslagen 1e ronde SVB Beker competitie: Rica Prof vs. ACoconut 0-1, Kitha vs. SNL 1-8, Slee Jr. vs. Caravan 6-2, Bintang Lair vs. Papatam 0-2 (wedstrijd afgefloten in de tweede helft. Aan de zijde van Bintang Lair waren vier spelers goed voor rood), Tahiti vs. PVV 1-2. Wedstrijdprogramma: OSV (Para) vs. Jong Rambaan op zondag 08 januari om 16.00u in het Nacionello sportcomplex.

Bron: SME sport