Dj Hardwell live spektakel succesvol afgelopen in Anthony Nesty sporthal

1197

16003322_727181447437446_8223896540724986902_nOp zaterdag 14 januari 2017 werd er een grote live spektakel georganiseerd die met bomvol mensen werd bezocht. De Anthony Nesty sporthal (NIS) onderging voor die avond een metamorfose als de grootste discotheek van Suriname met de verschillende lokale dj’s en dj’s uit Brazilie en omgeving zoals: Jaysan Haimer, Rovtrax, C Futego, Dan Miller, Issah Roberts en Oefenmeister in het voorprogramma en Dj Hardwell als hoofdact.

De fans die ook over zijn gevlogen waren met hun zwaaiende vlaggen aanwezig om dit live optreden mee te maken. Dj Hardwell draaide vanaf een uur tot kwart over drie in de ochtend. Voordat hij de show afsloot, liet hij ook weten graag terug te willen komen naar Suriname, omdat Suriname hem ook de steun gaf om als grote Dj te kunnen uitgroeien.

In 2006 speelde hij hier in Suriname als Dj tijdens de Bubbling Events.
De echte naam van Dj Hardwell is Robbert van Corput. Elk jaar publiceert het Britse blad Dj MAG de 100 beste internationale Dj’s gekozen door het publiek. Robbert van Corput staat op nummer drie van de wereld op deze lijst.