vlnr: Sergio Tjokrotaroeno, Julio Amatjasir, Jay Tjong A Tham & Giriano Sawiran.

Sambel TrasieIn het kader van het verhogen van de kwaliteit, transparantie en doorgroeimogelijkheden heeft de toneelgroep/TV serie maker Sambel Trasie, besloten een management team samen te stellen.

Het Management bestaat uit: Giriano Sawiran (Politieambtenaar en Event Organisator), Julio Amatjasir (Coӧrdinator BVOJ en Scriptschrijver), Sergio Tjokrotaroeno (Financieelbeheerder), Jay Tjong A Tham (Ondernemer), Aryan Mangkoeredjo (Ass.Cameraman en Audio) en Regilino Kartopawiro (Cameraman, Video Editor en Grafisch Vormgever).

Het management heeft zich ten doel gesteld het Javaans theater zoals Sambel Trasie dat presenteert en benadert, meer bekendheid te doen genieten onder de Javaanse gemeenschap in het algemeen maar ook onder de niet Javanen in het byzonder.

De leden Sawiran, Amatjasir, Tjokrotaroeno en Tjong A Tham werden na ballotage, officieel toegelaten tot de groep op 23 mei 2017.

De groep bestaat verder uit de volgenda hoofdacteurs: Rubesh Kartopawiro (Sally), Gaffier Marno (Gaffie) en Edward Saiman (Essy)

Sambel Trasie is de enige theatergroep en tv-serie maker onder de javaanse gemeenschap. ‘Wij doen niet alleen tv series en theaterstukken, maar wij zijn ook sociaal ingesteld’, aldus Rubesh (Hoofdacteur van Sambel Trasie).

Sambel Trasie heeft grote plannen voor dit jaar en de komende jaren. Zo is de groep bezig met de voorbereidingen voor een live theaterstuk in September 2017. Verder wilt de groep ook enkele sociale projecten uitvoeren.

Kortom zegt het management : Zet je schrap, want Sambel Trasie komt beter op de televisie en op de podia.

Sambel Trasie wordt beter en heter met extra peper. Blijft de updates volgen en jij mag alvast de lachspieren losgooien voor de komende producties van Sambel Trasie.