Een delegatie van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond is vandaag naar Trinidad vertrokken voor deelname aan de Sport World Classic op zaterdag 24 juni. De Atleten die Suriname zullen vertegenwoordigen zijn Anthony Nekrui, Archie Orban en Stephanie Tjon A San.

Archie OrbanNekrui doet mee aan de bodybuilding wedstrijd, Archie Orban de Men’s Fysiek wedstrijd en Tjon A San op het onderdeel bikini Fitness. Behalve Suriname en gastland Trinidad doen ook atleten uit Guyana, Jamaica, Barbados, St Vincent & the Grenadines, Antigua & Berbuda, Grenada en St. Maarten mee aan de Sport World Classic. De weging en registratie vinden morgen plaats.

 

 

 

Stefani Tjon A SanDe atleten zijn na screening door SBWB Bondscoach Eddy Wilson en de internationale IFBB Juryleden Roy Hoogvliets, Manav Kanhai en Robert Haakmat goed bevonden voor deelname. Bestuurslid Milton Haynes reist mee als hoofd van de delegatie. Haynes zal zich op Trinidad ook richten op het netwerken en interesseren van atleten voor de Internationale Bodybuilding wedstrijden die in september in Suriname worden gehouden.