De 23 jarige Paraanse schoonheid, Xaviera Plet is bij aankomst in Suriname verwelkomd door volksvertegenwoordigers van Para, een afgezant van de districtscommissaris en enkele jongeren van het district. Zij zijn allen trots op de wijze waarop Xaviera Suriname op de Miss Tourism World-verkiezing in Maleisië heeft vertegenwoordigd en gepresenteerd.

Met haar platform over duurzame toerisme en met de vertegenwoordiging bij het contest, heeft Xaviera de deelnemers en de organisatie in Maleisië, kennis laten maken met haar vaderland. Zij is niet in de prijzen gevallen, maar ze draagt de trots van Para in het bijzonder en van Suriname in het algemeen.
De Miss Tourism World-verkiezing werd gehouden op 27 januari 2018. Tot de nieuwe Miss Tourism World is Andrea Katherine Puentes van Colombia gekozen. Op de tweede plaats eindigde Janick Maceta Del Castillo van Peru. Nummer drie werd Sara Miletic van Serbia.

De voorbereidingen voor de Miss en Mister Tropical Beauties Suriname verkiezing 2018 zijn in volle gang. Xaviera eindigde vorig jaar op de derde plaats van de Miss Tropical Beauties Suriname.