De president en de First lady van de Republiek Suriname Z.E. Desiré Delano Bouterse waren de ere gasten tijdens de “Didi Kempot Show”. De president vond het heel bijzonder en bedankte de organisatie voor het halen van deze superster uit Indonesië naar Suriname.

Als blijk van waardering voor de bijzondere bijdrage van Kempot bracht de president een speciaal woord van dank uit namens het geheel Surinaams volk, aan de artiest. Het staatshoofd noemt het geweldig dat de artiest steeds een goede ambassadeur is gebleven van de Pop Jawa muziek. Kempot ontving uit handen van president Bouterse een plakkaat als blijk van waardering. President Bouterse sprak de hoop uit dat de band tussen de artiest en Suriname op muzikaal gebied heel lang gecontinueerd mag worden. Vrij bekend is het nummer Layang Kangen.

Tijdens deze show die op zaterdag 29 september is gehouden in het Nationaal Indoor Stadion mocht het goed opgekomen publiek met volle teugen genieten van deze populaire artiest uit Indonesia. Kempot heeft vele hits van hem ten gehore bracht waaronder het bekend nummer Layang Kangen. Hij kreeg de aanwezigen zo ver om uit volle borst mee te zingen.