Vice president Michael Ashwin Adhin heeft de eerste editie van het Saregamapa Singers contest 2019  in ons land bijgewoond. Het is voor de bewindsman een programma waar veel talenten de kans krijgen zich te bewijzen. Dit contest dat bekend is via de televisie heeft de VP altijd gefascineerd en geniet de nodige ondersteuning. Het maximale moet uit de jonge talenten gehaald worden, is zijn stelling. Hij wenste de ouders en de kinderen die aan dit contest participeren, veel succes toe. Mahender Singh Kanyal, ambassadeur van India in ons land, zei dat Suriname ook veel talenten heeft.

De potentie is volgens hem aanwezig om een Suriwood op te zetten. Hij is ingenomen dat dit contest door de private sector is opgepakt en sprak de ambassadeur de hoop uit dat er nog meer contesten kunnen worden georganiseerd om zo het talent een platform te geven. Dit contest wordt elke zaterdagavond gehouden voor een periode van twee maanden en het startsein werd op zaterdag 21 september gegeven in het Maharadja Palace Hotel Appartments en Restaurant. Saregamapa is een bekende Indiase TV muziekshow waar jonge zangers en zangeressen de mogelijkheid krijgen hun talent naar voren te brengen.